Аксесоари за АВД PowerHeart G5

Батерия за АВД Powerheart® G5

Батерия за АВД Powerheart® G5

Една единствена батерия Intellisense е всичко, което е необходимо за захранването на вашия автоматичен външен дефибрилатор Powerheart G5. Тази надеждна батерия е тествана стриктно от Cardiac Science и след това се тества всеки ден, след инсталирането си  в Powerheart G5 за заряд и функционалност, за да се гарантира готовността на уреда. Използвайки патентованата технология Rescue Ready® и вградената схема, вашата батерия Intellisense комуникира директно с уреда за състоянието, срока на годност, температурата на съхранение и друга важна информация. След поставянето на батерията в Powerheart G5  се гарантират няколко години на отлично представяне. Всяка батерия  има 4-годишна безусловна гаранция.

 


Комплект за подготовка за Powerheart® G5

Комплект за подготовка за Powerheart® G5

Комплекта съдържа не латексови ръкавици, самобръсначка, ножица, кърпа и предпазна маска за КПР, така че да имате всичко, което е необходимо, за да реагирате при сърдечен арест. Комплектът може да се съхранява в чантата за транспортиране или шкафа за съхранение на АВД.

 

 

 


Intellisense™ електроди за АВД Powerheart® G5

Intellisense™ електроди за АВД Powerheart® G5

Подложките за дефибрилация (електродите) за възрастни Intellisense се съхраняват предварително свързани към AВД. Технологията е разработена от Cardiac Science, за да ускори спасителния процес. Подложките могат да се поставят на кое да е от означените  места на гърдите, за да се намали объркването и да се спести време при спасяването. Използвайки патентованата технология Rescue Ready® и вградените схеми, подложките за дефибрилация Intellisense си комуникират директно с вашия Powerheart G5 за наличност, функционалност, тип пострадал, енергията и КПР протокола, изтичането на срока на годност на подложките и друга важна информация.

 


 Шкаф AIVIA 100

                 
 Шкаф AIVIA 100

Шкаф AIVIA 100 за автоматичен външен дефибрилатор за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. С дневно / нощно осветление на отделението за АВД; Възможност за звукова аларма; Отварянето на капака автоматично задейства визуална и звукова аларма (примигващи червени светлини); LED светлинната индикация изисква 4 бр. D батерии; Работна температура: мин. 0° С, макс. 40 ° С ;Клас на защита: IP44, IK8 Относителна влажност: 95%

Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.3 kg

 

 


Чанта Powerheart® G5 

Чанта за Powerheart® G5 

Мека чанта за носене с регулируема презрамка. Включва торбичка с цип за съхранение на допълнителни подложки за дефибрилация и други спасителни аксесоари.