автоматичен външен дефибрилатор AED ZOLL Plus за компания, бизнес, корпоративен сектор
Служителите и клиентите са изключително важни за всяка компания!

Как ги предпазвате от внезапен сърдечен арест – една от водещите причини за смърт в развития свят?
В действителност, 13% от всички смъртни случаи на работното място в САЩ са в следствие на внезапно спиране на сърцето.
За разлика от инфаркта, ВСС засяга хора от всички възрасти и във всякакво здравословно състояние. А единствената ефективна мярка е дефибрилация, приложена възможно най-скоро. За съжаление, малко компании са готови за действие при ВСС, въпреки че вероятността от ВСС е около 100 пъти по-голяма, отколкото вероятността от смърт при пожар.

Често компании, които разполагат с достатъчно пожарогасители, за да предпазят служителите, клиентите и посетителите си, може да нямат нито един дефибрилатор в сградите си. Осигуряването на сигурна среда за служителите и клиентите на вашите компании и корпоративен бизнес е от жизненоважно значение за вашата репутация. Поставянето на автоматични външни дефибрилатори на работното място може да означава разликата между живота и смъртта.

  • Офиси
  • Компании и корпоративен бизнес
  • Заводи и производствени цехове
  • Търговски обекти
  • Хотели и ресторанти

ИЗТЕГЛИ БРОШУРА

Колко е важен АВД за спасяване на живота?

Ето някои от причините, поради които все повече и повече общности инвестират в осигуряване на АВД и включват ранната дефибрилация в плановете си за действие при кризисни ситуации:

♦ Дефибрилацията в рамките на 3 минути след внезапния сърдечен арест увеличава шансовете за оцеляване до 70%. Електрошокът в рамките на 1 минута от колапса повишава нивото на преживяемост до 90%.
♦ Обаждането на тел. 112 е задължително, но пристигането на линейката може да отнеме твърде дълго. Средната продължителност на изчакване в типична градска среда е 9 минути.

Защо автоматичните външни дефибрилатори на Zoll са предпочитани?

Най-новите насоки от съветите по реанимация в света са ясни: успешната дефибрилация трябва да се поддържа с висококачествена КПР.

Автоматичните външни дефибрилатори на ZOLL са СЪЗДАДЕНИ ЗА НЕОЧАКВАНИ ГЕРОИ!

Те ще ви водят през процеса на извършване на висококачествена КПР и при необходимост ще доставят на сърцето потенциално животоспасяващ електрошок. С АВД на ZOLL и бързи действия може да се предотврати трагедия!

Чрез патентованите технологии за обратна връзка за КПР, дефибрилаторите на  ZOLL подпомагат и ръководят оказващия първа помощ при извършване на висококачествена КПР, в съответствие с най-новите насоки за честота и дълбочина на гръдните компресии. Иновативният, интуитивен дизайн и разширените функции на автоматичните външни дефибрилатори на ZOLL ще дадат на неочакваните герои увереността и знанието, необходими за справяне със сърдечен арест.

Избери подходящият автоматичен външен дефибрилатор!