автоматичен външен дефибрилатор AED ZOLL Plus за здравния сектор

Не всяка болница и медицински център разполагат с 24 ч. спешно медицинско обслужване и реанимационен екип. Но внезапното спиране на сърцето се случва навсякъде и по всяко време и единствената разлика между живота и смъртта е ранната дефибрилация и качествената КПР. Поставянето на автоматични външни дефибрилатори с обратна връзка за качеството на КПР и обучението на персонала е ефективно и достъпно решение.

автоматичен външен дефибрилатор AED ZOLL Plus за здравния сектор
  • Болници и ДКЦ
  • Частни лекарски кабинети
  • Стоматологични клиники и кабинети
  • Рехабилитационни центрове

Колко е важен АВД за спасяване на живота?

Ето някои от причините, поради които все повече и повече общности инвестират в осигуряване на АВД и включват ранната дефибрилация в плановете си за действие при кризисни ситуации:

♦ Дефибрилацията в рамките на 3 минути след внезапния сърдечен арест увеличава шансовете за оцеляване до 70%. Електрошокът в рамките на 1 минута от колапса повишава нивото на преживяемост до 90%.
♦ Обаждането на тел. 112 е задължително, но пристигането на линейката може да отнеме твърде дълго. Средната продължителност на изчакване в типична градска среда е 9 минути.

Защо автоматичните външни дефибрилатори на Zoll са предпочитани?

Най-новите насоки от съветите по реанимация в света са ясни: успешната дефибрилация трябва да се поддържа с висококачествена КПР.

Автоматичните външни дефибрилатори на ZOLL са СЪЗДАДЕНИ ЗА НЕОЧАКВАНИ ГЕРОИ!

Те ще ви водят през процеса на извършване на висококачествена КПР и при необходимост ще доставят на сърцето потенциално животоспасяващ електрошок. С АВД на ZOLL и бързи действия може да се предотврати трагедия!

Чрез патентованите технологии за обратна връзка за КПР, дефибрилаторите на  ZOLL подпомагат и ръководят оказващия първа помощ при извършване на висококачествена КПР, в съответствие с най-новите насоки за честота и дълбочина на гръдните компресии. Иновативният, интуитивен дизайн и разширените функции на автоматичните външни дефибрилатори на ZOLL ще дадат на неочакваните герои увереността и знанието, необходими за справяне със сърдечен арест.

Избери подходящият автоматичен външен дефибрилатор!