Транспортен сектор

автоматичен външен дефибрилатор AED ZOLL Plus за летища,гари,автогари

За разлика от инфаркта, внезапното спиране на сърцето засяга хора от всички възрасти, във всякакво здравословно състояние в неочакван момент и на неочаквано място. Единствената ефективна мярка е дефибрилация, приложена възможно най-скоро. Наличието на автоматичен външен дефибрилатор може да представлява разликата между живота и смъртта.

автоматичен външен дефибрилатор AED ZOLL Plus за метростанции
  • Летища
  • ЖП и автогари
  • Таксиметрови коли
  • Метростанции

Какъв е смисълът да се поставят АВД на обществени места? 

С повече АВД на обществени места обикновените граждани стават част от системата за спешна помощ, което увеличава вероятността екипите на линейките да могат да спасят повече животи. Вашата общност, компания или организация могат лесно да създадат програма за поставяне на АВД на обществени места, която е достъпна, ефикасна и спасяваща живот.

Колко е важен АВД за спасяване на живота?

Ето някои от причините, поради които все повече и повече общности инвестират в осигуряване на АВД и включват ранната дефибрилация в плановете си за действие при кризисни ситуации:

♦ Дефибрилацията в рамките на 3 минути след внезапния сърдечен арест увеличава шансовете за оцеляване до 70%. Електрошокът в рамките на 1 минута от колапса повишава нивото на преживяемост до 90%.
♦ Обаждането на тел. 112 е задължително, но пристигането на линейката може да отнеме твърде дълго. Средната продължителност на изчакване в типична градска среда е 9 минути.

Защо автоматичните външни дефибрилатори на Zoll са предпочитани?

Най-новите насоки от съветите по реанимация в света са ясни: успешната дефибрилация трябва да се поддържа с висококачествена КПР.

Автоматичните външни дефибрилатори на ZOLL са СЪЗДАДЕНИ ЗА НЕОЧАКВАНИ ГЕРОИ!

Те ще ви водят през процеса на извършване на висококачествена КПР и при необходимост ще доставят на сърцето потенциално животоспасяващ електрошок. С АВД на ZOLL и бързи действия може да се предотврати трагедия!

Чрез патентованите технологии за обратна връзка за КПР, дефибрилаторите на  ZOLL подпомагат и ръководят оказващия първа помощ при извършване на висококачествена КПР, в съответствие с най-новите насоки за честота и дълбочина на гръдните компресии. Иновативният, интуитивен дизайн и разширените функции на автоматичните външни дефибрилатори на ZOLL ще дадат на неочакваните герои увереността и знанието, необходими за справяне със сърдечен арест.

Избери подходящият автоматичен външен дефибрилатор!