Аксесоари за ZOLL AED 3


ZOLL CPR Uni padz
CPR-Uni-padz® II

Наистина универсални подложки за дефибрилация. Превключването от режим за дефибрилация на възрастен към режим за дефибрилация на деца става лесно, без смяна на подложките. Вграденият уред за обратна връзка за качеството на КПР предоставя пълна информация за дълбочината и честотата на компресиите. Подложките имат 5 години срок на годност. Всеки набор от CPR Uni-padz идва с комплект аксесоари за подготовка на пострадалия – ножици, предпазни ръкавици и предпазна маска за обдишване, хартиена кърпа за подсушаване, самобръсначка за премахване на окосмяване и кърпа за почистване.
Към онлайн магазина…


ZOLL AED 3 Батерия
Литиева батерия за ZOLL AED 3

Еднократна литиева батерия с капацитет (при +20°C до +25°C) 140 разряда на дефибрилатора при максимална енергия (200 джаула) или 6 часа постоянно наблюдение (с 2-минутни периоди на КПР) .
Продължителността на живота на батерията в режим на готовност (след като е поставена) е 5 години със седмична самодиагностика. Краят на експлоатационния живот се показва с празен прозорец на състоянието с брой обичайно оставащи електрошокове – 9.
Към онлайн магазина…


ZOLL AED 3 транспортна чанта
Транспортна чанта за AED 3

Жълта транспортна чанта за автоматичен външен дефибрилатор AED 3 с възможност за поставяне на допълнителен комплект подложки за дефибрилация CPR-Uni-padz II. Предлага се с надпис ZOLL AED.
Към онлайн магазина…


Aivia 100
AIVIA 100

Шкаф за стена AIVIA 100 за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. С дневно и нощно осветление на отделението за АВД. Отварянето на капака автоматично задейства примигващи червени светлини и по избор звукова аларма 95 dB. Изисква 4 бр. батерии тип D, включени в окомплектовката.
Работна температура: мин. 0° С, макс. 40 ° С
Клас на защита: IP44, IK8
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.3 kg
Към онлайн магазина…


шкаф aivia s за автоматични дефибрилатори
AIVIA S

Шкаф AIVIA S за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. Благодарение на своя дизайн и качество на материалите, съчетава издръжливост и лекота.
Достъпът до дефибрилатора е защитен с предпазни пломби.
Размери 40.0 cm x 34.1 cm x 19.8 mm, Тегло 1,5 kg
Към онлайн магазина…


3D знак за стена

3D знак за стена, указващ мястото на поставен автоматичен външен дефибрилатор. Изработен от здрава пластмаса, с 4 отвора за монтиране към стената. Височина на табелата 24 см, проекция на стената 12 см.
Към онлайн магазина…


Избери подходящият автоматичен външен дефибрилатор!