CPR-D-padz за дефибрилатор ZOLL AED Plus

CPR-D-padz®

Електроди за автоматичен външен дефибрилатор ZOLL AED Plus с революционен дизайн на една обща подложка за дефибрилация за възрастни, включваща и устройството за обратна връзка за качеството на КПР. Технологията осигурява бързо и точно поставяне, след това засича и дава информация за дълбочината и скороста на гръдните компресии. С 5 години срок на годност, CPR-D-padz електрода има най-дългия срок на годност измежду всички еднократни електроди.


Pedi padz II електроди за деца подложки за педиатрична дефибрилация за ZOLL AED Plus

Pedi-padz® II

Уникалната интелигентна педиатрична функция на ZOLL е вграден в AED Plus. Електроди Pedi-padz II са предназначени за пациенти на възраст под 8 години или под 55 килограма. Дефибрилаторът засича, когато са прикрепени педиатрични подложки и превключва от алгоритъм за ЕКГ възрастни, на алгоритъм за ЕКГ на деца. Pedi-padz II имат две години срок на годност.


Литиеви батерии тип 123 за дефибрилатор ZOLL AED Plus

Литиеви батерии тип 123

Автоматичният външен дефибрилатор ZOLL AED Plus Батерии с литиево-манганов диоксид за фото светкавици, 10 бр. тип 123A, сменяеми от потребителя. Типичният капацитет при нова батерия (20°C) е 5 години (225 електрошока) или 13 часа постоянен мониторинг. Краят на експлоатационния живот се показва с червен Х (при брой обичайно оставащи електрошокове: 9).


Транспортна чанта за автоматичен външен дефибрилатор ZOLL AED Plus

Транспортна чанта за AED Plus

Черна транспортна чанта за автоматичен външен дефибрилатор AED Plus с джобове за допълнителни подложки за дефибрилация и комплект резервни батерии. Предлага се с надпис ZOLL AED Plus и възможност от допълнителен надпис Police.


Aivia 100

AIVIA 100

Шкаф за стена AIVIA 100 за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. С дневно и нощно осветление на отделението за АВД. Отварянето на капака автоматично задейства примигващи червени светлини и по избор звукова аларма 95 dB. Изисква 4 бр. батерии тип D, включени в окомплектовката.
Работна температура: мин. 0° С, макс. 40 ° С
Клас на защита: IP44, IK8
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.3 kg


шкаф aivia s за автоматични дефибрилатори

ШКАФ AIVIA S

Шкаф AIVIA S за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. Благодарение на своя дизайн и качество на материалите, съчетава издръжливост и лекота.
Достъпът до дефибрилатора е защитен с предпазни пломби.
Размери 40.0 cm x 34.1 cm x 19.8 mm, Тегло 1,5 kg


Aivia 100

ШКАФ AIVIA 200

Шкаф за стена AIVIA 200 за употреба на открито или закрито с температурен датчик и отоплителен елемент. С дневно / нощно осветление на отделението за АВД. Отоплението се активира чрез температурен датчик, когато се достигне минимален праг от 10 ° С, предпазва АВД до -20 ° С.
Вентилация за контрол на температурата.
Клас на защита: IP54, IK10
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.5 kg


стойка за дефибрилатор

СТОЙКА AIVIA

Силно издръжлива алуминиева стойка за шкаф AIVIA, подходяща за употреба на открито и закрито. С възможност за стабилно монтиране към земята. Шкафът за АВД се монтира в горната част на стойката, в долната част има заключващо се отделение с ел. табло и допълнително място.
Размери 164 cm x 40 cm x 22 cm ; Тегло 13 kg


3D знак за стена

3D знак за стена, указващ мястото на поставен автоматичен външен дефибрилатор. Изработен от здрава пластмаса, с 4 отвора за монтиране към стената. Височина на табелата 24 см, проекция на стената 12 см.

Избери подходящият от Aвтоматични външни дефибрилатори ZOLL!