Аксесоари за ZOLL AED Plus


CPR-D-padz за дефибрилатор ZOLL AED Plus
CPR-D-padz®

Електроди за автоматичен външен дефибрилатор ZOLL AED Plus с революционен дизайн на една обща подложка за дефибрилация за възрастни, включваща и устройството за обратна връзка за качеството на КПР. Технологията осигурява бързо и точно поставяне, след това засича и дава информация за дълбочината и скороста на гръдните компресии. С 5 години срок на годност, CPR-D-padz електрода има най-дългия срок на годност измежду всички еднократни електроди.
Към онлайн магазина…


Pedi padz II електроди за деца подложки за педиатрична дефибрилация за ZOLL AED Plus
Pedi-padz® II

Уникалната интелигентна педиатрична функция на ZOLL е вграден в AED Plus. Електроди Pedi-padz II са предназначени за пациенти на възраст под 8 години или под 55 килограма. Дефибрилаторът засича, когато са прикрепени педиатрични подложки и превключва от алгоритъм за ЕКГ възрастни, на алгоритъм за ЕКГ на деца. Pedi-padz II имат две години срок на годност.
Към онлайн магазина…


Литиеви батерии тип 123 за дефибрилатор ZOLL AED Plus
Литиеви батерии тип 123

Автоматичният външен дефибрилатор ZOLL AED Plus Батерии с литиево-манганов диоксид за фото светкавици, 10 бр. тип 123A, сменяеми от потребителя. Типичният капацитет при нова батерия (20°C) е 5 години (225 електрошока) или 13 часа постоянен мониторинг. Краят на експлоатационния живот се показва с червен Х (при брой обичайно оставащи електрошокове: 9).
Към онлайн магазина…


Транспортна чанта за автоматичен външен дефибрилатор ZOLL AED Plus
Транспортна чанта за AED Plus

Черна транспортна чанта за автоматичен външен дефибрилатор AED Plus с джобове за допълнителни подложки за дефибрилация и комплект резервни батерии. Предлага се с надпис ZOLL AED Plus и възможност от допълнителен надпис Police.
Към онлайн магазина…


Aivia 100
AIVIA 100

Шкаф за стена AIVIA 100 за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. С дневно и нощно осветление на отделението за АВД. Отварянето на капака автоматично задейства примигващи червени светлини и по избор звукова аларма 95 dB. Изисква 4 бр. батерии тип D, включени в окомплектовката.
Работна температура: мин. 0° С, макс. 40 ° С
Клас на защита: IP44, IK8
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.3 kg
Към онлайн магазина…


шкаф aivia s за автоматични дефибрилатори
ШКАФ AIVIA S

Шкаф AIVIA S за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. Благодарение на своя дизайн и качество на материалите, съчетава издръжливост и лекота.
Достъпът до дефибрилатора е защитен с предпазни пломби.
Размери 40.0 cm x 34.1 cm x 19.8 mm, Тегло 1,5 kg
Към онлайн магазина…


Aivia 100
ШКАФ AIVIA 200

Шкаф за стена AIVIA 200 за употреба на открито или закрито с температурен датчик и отоплителен елемент. С дневно / нощно осветление на отделението за АВД. Отоплението се активира чрез температурен датчик, когато се достигне минимален праг от 10 ° С, предпазва АВД до -20 ° С.
Вентилация за контрол на температурата.
Клас на защита: IP54, IK10
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.5 kg
Към онлайн магазина…


стойка за дефибрилатор
СТОЙКА AIVIA

Силно издръжлива алуминиева стойка за шкаф AIVIA, подходяща за употреба на открито и закрито. С възможност за стабилно монтиране към земята. Шкафът за АВД се монтира в горната част на стойката, в долната част има заключващо се отделение с ел. табло и допълнително място.
Размери 164 cm x 40 cm x 22 cm ; Тегло 13 kg
Към онлайн магазина…


3D знак за стена

3D знак за стена, указващ мястото на поставен автоматичен външен дефибрилатор. Изработен от здрава пластмаса, с 4 отвора за монтиране към стената. Височина на табелата 24 см, проекция на стената 12 см.
Към онлайн магазина…


Избери подходящият автоматичен външен дефибрилатор!