Powerheart G5 електроди

Intellisense™ подложки за дефибрилация

Подложките Intellisense за дефибрилация за възрастни се съхраняват предварително свързани към AВД. Подложките са неполяризирани и могат да се поставят на кое да е от означените  места на гърдите, за да се намали объркването и да се спести време при спасяването. Използвайки патентованата технология Rescue Ready® и вградените схеми, подложките за дефибрилация Intellisense комуникират директно с дефибрилатора Powerheart G5 за обмяна на информация за наличност, функционалност, тип пострадал, енергията и КПР протокола, срока на годност на подложките и друга важна информация.

Powerhart G5 ICPR

Intellisense™ CPR Feedback

Уредът за обратна връзка за качеството на КПР Intellisense™ CPR Feedback комбинира корекции на честотата, дълбочината на притискане и отпускане, съгласно насоките на ЕСР и АСА от 2015 г. Той се предоставя в комплект с подложки за дефибрилация на възрастен.

Powerheart G5 детски електроди

Intellisense™ педиатрични подложки

Подложки за педиатрична дефибрилация за автоматичен външен дефибрилатор Powerheart® G5. Предназначени за деца на възраст под 8 години или под 25 кг. АВД автоматично идентифицира подложките, свързани към него, и настройва максимална енергия за дефибрилация. Подложките са неполяризирани, могат да се разменят. Срок на годност 2 години. Съхраняват се предварително монтирани в Powerheart® G5, който автоматично следи срока на годност на подложките и дава сигнал при наближаване на крайната дата.


Powerheart G5 батерия

Литиева батерия Intellisense®

Еднократна литиева батерия с капацитет 420 електрошока с типична енергия 300VE. Батерията е тествана стриктно и след след инсталирането си в Powerheart G5 се тества всеки ден за заряд и функционалност, за да се гарантира готовността на уреда. Използвайки патентованата технология Rescue Ready® и вградената схема, батерията Intellisense комуникира директно с уреда за състоянието, срока на годност, температурата на съхранение и друга важна информация. Предоставя се с 4 години безусловна гаранция.


Транспортна чанта за Powerheart G5

Прозрачна лека транспортна чанта автоматичен дефибрилатор Powerheart® G5 с регулируема презрамка. Възможност за добавяне на джоб с комплект за подготовка на пострадалия или допълнителен комплект подложки за дефибрилация. Дизайнът гарантира, че индикаторът Rescue Ready® и срока на годност на подложките остават видими по всяко време.


Aivia 100

ШКАФ AIVIA 100

Шкаф за стена AIVIA 100 за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. С дневно и нощно осветление на отделението за АВД. Отварянето на капака автоматично задейства примигващи червени светлини и по избор звукова аларма 95 dB. Изисква 4 бр. батерии тип D, включени в окомплектовката.
Работна температура: мин. 0° С, макс. 40 ° С
Клас на защита: IP44, IK8
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.3 kg


шкаф aivia s за автоматични дефибрилатори

ШКАФ AIVIA S

Шкаф AIVIA S за употреба на закрито с поликарбонатен преден капак и основна част от ABS. Благодарение на своя дизайн и качество на материалите, съчетава издръжливост и лекота.
Достъпът до дефибрилатора е защитен с предпазни пломби.
Размери 40.0 cm x 34.1 cm x 19.8 mm, Тегло 1,5 kg


Aivia 100

ШКАФ AIVIA 200

Шкаф за стена AIVIA 200 за употреба на открито или закрито с температурен датчик и отоплителен елемент. С дневно / нощно осветление на отделението за АВД. Отоплението се активира чрез температурен датчик, когато се достигне минимален праг от 10 ° С, предпазва АВД до -20 ° С.
Вентилация за контрол на температурата.
Клас на защита: IP54, IK10
Относителна влажност: 95%
Размери 38.8 cm x 20.1 cm x 42.3 cm ; Тегло 3.5 kg


стойка за дефибрилатор

СТОЙКА AIVIA

Силно издръжлива алуминиева стойка за шкаф AIVIA, подходяща за употреба на открито и закрито. С възможност за стабилно монтиране към земята. Шкафът за АВД се монтира в горната част на стойката, в долната част има заключващо се отделение с ел. табло и допълнително място.
Размери 164 cm x 40 cm x 22 cm ; Тегло 13 kg


3D знак за стена

3D знак за стена, указващ мястото на поставен автоматичен външен дефибрилатор. Изработен от здрава пластмаса, с 4 отвора за монтиране към стената. Височина на табелата 24 см, проекция на стената 12 см.